Новини

Реальна історія.
3 березня 2024

Реальна історія.

Реальна історія. В маленької дівчинки був неправильний прикус. Ситуація доволі розповсюджена. І при правильному та вчасному лікуванні це можна повністю виправити. Проте батьки довго не звертали уваги на проблему, і дорогоцінний час було втрачено.  

Не проґавте.
1 березня 2024

Не проґавте.

Не проґавте. В ці дні сонячні промені несуть тільки користь. Багато користі. Ультрафіолетовий індекс не підіймається вище 2 (безпечно), а фотони при цьому розганяють клітини на максимум.  

Лукашик Ірина Степанівна – лікар стоматолог загального профілю, ортопед.
29 лютого 2024

Лукашик Ірина Степанівна – лікар стоматолог загального профілю, ортопед.

Лукашик Ірина Степанівна – лікар стоматолог загального профілю, ортопед. Пані Ірина - перфекціоніст. Вона дуже уважна до дрібниць і завжди досягає відмінного результату. Саме тому пацієнти, що одного разу потрапили до неї на прийом не хочуть ходити ні до кого іншого.  

Як запобігти руйнуванню зубної емалі
28 лютого 2024

Як запобігти руйнуванню зубної емалі

Продуктів, що послаблюють зубну емаль досить багато. І на жаль більшість з них дуже смачні, а деякі ще й корисні. Наприклад, перше місце в хіт параді ворогів емалі займають цитрусові (лимони, апельсини) та свіжі соки з них. Далі йдуть помідори та кислі ягоди. Всі ці продукти, крім таких потрібних нам вітамінів, містять ще досить багато кислот. Вони то і руйнують зубки.  

Друга увага
27 лютого 2024

Друга увага

Точного визначення другої уваги не існує. Цим терміном називають або наше сприйняття фону, тобто всіх навколишніх об’єктів без визначення якогось з них як головного, або певне містичне сприйняття світу. Ми тут опишемо суто наукове явище - сприйняття фону.  

Виправляємо прикус
26 лютого 2024

Виправляємо прикус

Вашій увазі відмінний результат комбінованого ортодонтичного лікування одного з наших маленьких пацієнтів, виконаного ортодонтом Бабчук Євгенією Олександрівною. Лікування відбувалося у два етапи: 1. Встановлення незнімного апарату RME (rapid maxillary expander) для швидкого розширення верхньої щелепи. 2. Встановлення та подальша корекція брекетів для вирівнювання зубів та виправлення прикусу.  

Жила була іграшка – Жирафа.
25 лютого 2024

Жила була іграшка – Жирафа.

Жила була іграшка – Жирафа. І дуже хотілося Жирафі до гарного господаря. Щоб свій був. Щоб розумів і грався часто. Так сталося, що Жирафа тимчасово заїхала до “Клубу 32” і жила там з іншими іграшками, які ми даруємо маленьким пацієнтам. Дивилася Жирафа на різних хлопчиків і дівчаток, що їх батьки до нас приводять, і якось почула ім’я “Лев”.  

Як пам'ятаєте, перша увага виділяє об’єкт з фону.
23 лютого 2024

Як пам'ятаєте, перша увага виділяє об’єкт з фону.

Як пам'ятаєте, перша увага виділяє об’єкт з фону. Людина, що опанувала першу увагу отримує змогу, тотально зосереджуючись на обраному об’єкті, здійснювати з ним складні й водночас тонкі маніпуляції задля отримання бажаного результату.  

Тулупова Катерина Євгенівна — лікар стоматолог-терапевт, пародонтолог.
22 лютого 2024

Тулупова Катерина Євгенівна — лікар стоматолог-терапевт, пародонтолог.

Тулупова Катерина Євгенівна — лікар стоматолог-терапевт, пародонтолог. Пані Катерина опікується здоров’ям і зубів, і ясен. Вона уважна до пацієнтів і безжалісна до хвороб ротової порожнини.  

Досить чіплятися за дідо-прадідові методи догляду за зубами
21 лютого 2024

Досить чіплятися за дідо-прадідові методи догляду за зубами

Досить чіплятися за дідо-прадідові методи догляду за зубами. Це ми про зубочистки. Ці маленькі дерев’яні чи то пластикові палички знайомі всім, а от про їхню небезпеку знають мало. А вона є і не одна.  

Як працює увага
20 лютого 2024

Як працює увага

“Пам’ятай, фокус твоєї уваги визначає твою реальність” - так казав один із лицарів джедай. А що таке фокус уваги? І як увага взагалі працює. Про це джедаі мовчать, а от ми розкажемо. Увага! Увага буває різною.  

Чистота — запорука здоров’я зубів.
19 лютого 2024

Чистота — запорука здоров’я зубів.

Чистота — запорука здоров’я зубів. Ось результат професійної чистки від Марини Олександрівни Баранчук. Плака зникла, а зубчики помітно посвітлішали. Довірте Марині Олександрівні догляд за вашими зубами, і вони вам не раз за це подякують.  

Сьогодні День спонтанного прояву доброти
17 лютого 2024

Сьогодні День спонтанного прояву доброти

Сьогодні День спонтанного прояву доброти. Не дуже популярне, проте дуже круте свято. Доброта актуальна в усі часи, а зараз вона – один зі стовпів, нашого життя. Зробіть сьогодні щось добре близьким. Маленький сюрприз, якого вони не чекають. І їхні посмішки будуть зігрівати вас не один день. Роби добро, Бро.  

Як ми виростили стоматолога
16 лютого 2024

Як ми виростили стоматолога

Жила на Теремках родина с двома хлопчиками. Звісно, зубки вони лікували у “Клубі 32”. Та ось старший син – Дмитро – виріс і вирішив, що хоче бути… стоматологом. Але бажання – то одне, а розуміння, що таке реальна робота -- геть інше.  

Ромигайло Людмила Іванівна - дитяча стоматологиня з казки.
15 лютого 2024

Ромигайло Людмила Іванівна - дитяча стоматологиня з казки.

Ромигайло Людмила Іванівна - дитяча стоматологиня з казки. Ми називаємо її краща мама та дитячій лікар на планеті. ЇЇ обожнюють і наші маленькі пацієнти, і їхні батьки. Перших вона звільняє від болю і страху, а другим дарує спокій.  

Вітаємо закоханих
14 лютого 2024

Вітаємо закоханих

Вітаємо закоханих. Нехай ваші серця б’ються в унісон, а пристрасть розмальовує життя найпрекраснішими фарбами. І ще … нехай у вашому мозку гармонійно змішується коктейль “Щастя” з - дофаміну(задоволення та ейфорія) - норадреналіну (метелики в животі) - серотоніну(нав'язливі думки про об’єкт кохання) - окситоцину (емоційна близькість та прив'язаність між партнерами) - ендорфіну (задоволення у стосунках). Кохайтеся, чорнобриві… (с)  

Чи корисно дихати туманом?
13 лютого 2024

Чи корисно дихати туманом?

Тумани, які зараз часто висять над містом не мають однозначного впливу на здоров’я. Надлегкі мікрокраплини — які і є туманом — можуть бути як корисними, так і шкідливими. Напевно можна стверджувати, що під час туману краще не гуляти біля великих магістралей. Краплинки туману «зв’язують» хімічні елементи з вихлопних газів, і вони в більшій кількості потрапляють до дихальної системи. Це не добре.  

Вашій увазі бездоганна посмішка, створена руками Бориса Борисовича Шевчука.
12 лютого 2024

Вашій увазі бездоганна посмішка, створена руками Бориса Борисовича Шевчука.

Вашій увазі бездоганна посмішка, створена руками Бориса Борисовича Шевчука. За допомогою вінірів він перетворив звичайні, трошки побиті життям зубки на взірець естетики та здоров’я. Теж мрієте ідеальну посмішку? Тоді вам до нас!  

З початком весни вас любі
10 лютого 2024

З початком весни вас любі

З початком весни вас любі. Так-так. Сьогодні китайський новий рік. А це — принаймні, так думають китайці — і є початком нового циклу життя в природі. Стартом її нового пробудження. Китайський новий рік - подія астрономічна. Це другий молодик після зимового сонцестояння.  

“Клуб 32” любить робити подарунки
9 лютого 2024

“Клуб 32” любить робити подарунки

“Клуб 32” любить робити подарунки. Щоб наші лікарі, співробітники та партнери могли будь-де насолодитися улюбленим гарячим напоєм, “Клуб 32” на новий рік подарував усім їм по файному термосу. І ось нарешті подаруночки дістались і до нашого мобілізованого хірурга - Аблякімова Іскандера та його команди. Правда вже ближче до китайського нового року, та все ж  

 

Запишіться на прийом!

 

Допомога ЗСУ

БЕЗКОШТОВНО
Детальніше
All rights reserved Google+ Club 32 Website promotion