Назад до списку

З сексом у сучасному суспільстві “все складно”.

З сексом у сучасному суспільстві “все складно”.

З сексом у сучасному суспільстві “все складно”.

З одного боку майже вся реклама експлуатує сексапільність, з нею ж асоціюється і соціальний успіх. З іншого секс все ще залишається табуйованої темою. Хоч тут і варто відзначити певну позитивну динаміку.

Але в цілому вплив реклами та доступність порнографії, де виклик сантехніка чи замовлення піци обов’язково завершуються спонтанним сексом, формує в молодого покоління викривлену уяву про справжній секс. З часом це призводить до серйозних проблем як психологічних, так і фізіологічних.
Щоб уникнути такого негативного сценарію давайте розберемось у природі здорової сексуальної стимуляції.

Сексологи та фізіологи дійшли висновку, що головним “статевим органом” є мозок. За секс в ньому відповідають дві антагоністичні системи.
Перша аналізує наше оточення і запускає сексуальне збудження при наявності певних чинників. На неї і спрямована реклама та порно. Побачили сексуальне зображення – при чому не важливо це жива людина чи відео\фото – маєте додатковий приплив крові до статевої системи.

Друга навпаки гальмує збудження. От наприклад, сподобалась, хлопцю дівчина, але він знає, що її чоловік спецпризначинець. І все. Вже ніякого збудження.
Так от, здоровий секс виникає там, де стимулюється збуджувальна система і одночасно гальмується гальмувальна.
Ймовірність такого із сантехніком та кур’єром наближається до нуля.
“По правилах” такий стан можливий не спонтанно, а як наслідок певних дій. Інакше кажучи, максимальне сексульне задоволення виникає як відповідь на інше задоволення. Від спілкування, від вечері, від спільної подорожі… підставити свій варіант.
І обійти це правило неможливо.

Бажаємо вам здорового сексу і щирого кохання. Кажуть це взаємопов’язані речі:-)

Завжди ваш «Клуб 32»


Запишіться на прийом!

 

Допомога ЗСУ

БЕЗКОШТОВНО
Детальніше
All rights reserved Google+ Club 32 Website promotion