Назад до списку

1+1>2

1+1>2

1+1>2

Той, хто живе в Україні принаймні з 2003 вже не один раз бачив, якою непереборною є сила, що народжуються при об’єднанні великої кількості людей.

Соціальна система, державна мафія і навіть імперія — усе це летить під три чорти під натиском структурованої волі людей.
Важливо, що ми говоримо не про натовп, а саме про самостворювану структуру, яка виникає для реалізації волі свідомих homo.

Будемо відверті — ніхто не знає, що то за сила. Проте ми на практиці пересвідчитися, що вона існує і проявляє себе в критичних історичних моментах.

А як щодо повсякденності? Чи працює вона тоді? І якщо працює, то як?

Відповідь може здатися банальною, проте ми переконані, що у звичайному житті ця сила проявляється через любов. Любов людей, що живуть із вами під одним дахом, любов до справи, якою ви займаєтесь, любов до ближніх, з якими співпрацюєте чи просто перетинаєтися по життю.

Саме любов допомагає нам створювати життєздатні структури. І нехай вони будуть невеликими, нехай роблять щось «звичайне»: пікуть хліб, лікують зуби чи продають книжки. Неважливо. Саме такі об’єднання роблять наше життя щасливим і творчим, а нас самих впевнених у завтрашньому дні.

То ж єднаймося, бо результат роботи групи, де всі люблять і поважають одне одного завжди більший за суму поодиноких зусиль членів та членкинь такої групи.

Завжди ваш «Клуб 32»

Запишіться на прийом!

 

Допомога ЗСУ

БЕЗКОШТОВНО
Детальніше
All rights reserved Google+ Club 32 Website promotion