Назад до списку

Настав час літніх смаколиків

Настав час літніх смаколиків

Настав час літніх смаколиків.
Ось ягоди, які найкраще впливають на здоров’я ротової порожнини.
1. Чорна смородина. Містить велику кількість вітаміну С, що підтримує здоров’я ясен і допомагає утримати зуби міцними. Вона також містить антиоксиданти, які можуть боротися зі шкідливими бактеріями в порожнині рота.
2. Шипшина. Багата вітаміном С і антиоксидантами, які допомагають утримувати ясна здоровими. Вона також може допомогти в профілактиці запальних процесів у роті.
3. Червона смородина. Містить вітаміни С, К та антибактеріальні речовини, які сприяють зміцненню ясен і мають протизапальну дію.
4. Черешня. Має антиоксиданти.Вони допомагають запобігти пошкодженню ясен і зубів. Ягода також допомагає стимулювати виділення слини, що є природним захистом від карієсу.
5. Журавлина. Містить велику кількість вітаміну С і антиоксидантів, що сприяють здоров’ю ясен і захищають від запальних процесів.
При цьому не слід забувати: користь від ягід ми отримуємо вже після їхнього перетравлення. У процесі ж розжовування вони виділяють кислоту, що є небезпечною для зубної емалі. Тому після ласування обов’язково прополоскайте рота.
Бережіть себе й будете здорові.
Завжди ваш «Клуб 32»

Запишіться на прийом!

 

Допомога ЗСУ

БЕЗКОШТОВНО
Детальніше
All rights reserved Google+ Club 32 Website promotion